perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesäni kuvina

Kesään kuuluu aina yhtä sun toista, mutta ennen kaikkea kavereita. 
Heidän kanssaan aika menee lentäen, joten jokaisesta hetkestä on otettava kaikki irti. 

Kun on vain tarpeeksi reipas ja jaksaa herätä aikaisin myös viikonloppuna (ei sentään joka viikonloppu), niin ehtii tekemään vaikka mitä. Olimme kaverini kanssa myöhään illalla liikkeellä, niin mehän nousimme siitä huolimatta ylös aikaisin (emme kuitenkaan kukonlaulun aikaan) ja lähdimme oitis elämään elämäämme! 
Kunhan vain saimme ensin silmät auki muutamalla kahvikupillisella... 


Auto alle ja menoksi. Lähdimme käymään Reposaaressa eli "melkein Suomen pääkaupunki" -Räpsöössä pihajuhlilla. Musiikki ja laulu soi, ja pihat olivat auki suurelle yleisölle, jotka olivat tulleet hakemaan (lue varastamaan) ideoita puutarhoihinsa. Kyseessä oli siis saaren pihajuhlat, johon kaikki halukkaat saarelaiset olivat voineet ottaa osaa. Moni oli avannut pihansa muulle kansalle ja järjestänyt sinne kirpputorin tai kaffilan tai molemmat. 
Tuli siinä aika monta pihaa koluttua läpi, mutta koska Räpsöö on tuossa aivan vieressä, niin ei se sen ihmeellisemmältä tuntunut. Tapahtuman "pääpihaan" oli pystytetty lava musisoinnille sekä Pop Up -ravintola, josta sai aivan taivaallisen hyvää ruokaa! Vieläkin ihan vesikielellä siitä.



 Pihajuhlien svengi meininki






Värillä  ei ole väliä


"Lupaan olla sun"






Jos otat, et aja. Jos otat, ota kuski, mutta älä meitä. Me otetaan kuvia, eikä ajeta


"Junnuja me ollaan - meno localocaa"




Aamupäivän rientojen jälkeen siirryttiin ottamaan aurinkoa, jonka jälkeen oma iltani jatkui meren rannalla saunaillan vietossa. Ja jokilaivan pöydällä koko yön tanssien...
  



  



Pampula the Punahilkka <3


Kuumaa kuumempi Kuuminainen


Elämäni mimmit ja keino välttää nestehukka..





Tärkeät asiat voi tehdä vain kerran. Kerran synnyn, 
kerran kuolen ja vain yhden kerran elän tämän hetken.

- Heli Karjalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti